Hírek, érdekességek

Az étrend-kiegészítőkről kicsit másképp!

Szűcs Ildikó
2021.10.13 14:32
Az étrend-kiegészítőkről kicsit másképp!

Egészségmegőrzés a természet erejével? Tudj meg többet:

Gyógynövények. Már több ezer éve használja az emberiség – most azonban már a tudomány is bizonyítja, amit a népi hagyományok kitapasztaltak. Azonban a sok étrendkiegészítő között nehéz megtalálni azt, ami valóban minőségi és hatásos.

Mi személyes tapasztalatból mondjuk, hogy megéri az ARKOCAPS-ra szavazni, de hoztunk egy rövid bemutatót, hogy többet tudj róla.

Az ARKOCAPS kapszulák, étrendkiegészítők a gyógynövények erejét és a tudományt ötvözik. Lássuk, hogyan:

5 tudni való az ARKOCAPS étrendkiegészítőkről:

  1. mindegyik ARKOCAPS kapszula egy-egy tudományosan igazolt hatású gyógynövény foglal magában por formában

  2. különlegessége, hogy a korszerű fagyasztva őrléssel készül - így maximálisan megőrizve a gyógynövényekben található hatóanyagokat.

  3. kapszula anyaga a fehérjementes, növényi eredetű metil-cellulóz.

  4. számos területen alkalmazhatók, ide sorolva az ízületi panaszokat, az urológiai, emésztési problémákat, a keringési, légúti problémákat, elhízást, szorongást.

  5. a kapszulákat az Arkopharma több mind 30 év tapasztalattal, a legszigorúbb gyógyszergyártási szabályok és minőségbiztosítási rendszer felügyelete mellett gyártja, Franciaországban.

A vállalat folyamatos fejlesztéseinek célja mindnél több ismert és újonnan felfedezett gyógynövény hasznosítása az emberi életminőség javítására és az élettartam növelése a korszerű tudomány eszközeivel.

Találd meg a neked valót. Személyes tanácsadásért keress bátran: