Hírek, érdekességek

A fájdalom mentes járásról kicsit másképp!

Szűcs Ildikó
2021.08.26 16:52
A fájdalom mentes járásról kicsit másképp!

 

.

 

„Itt van az ősz, itt van újra…” Neked is szép, vagy már előre rettegsz, hogy miként fogod bírni a „kellemes” sétákat? A gyaloglás nem lehet gond, az őszi kényelmi cipők biztos megoldást jelentenek most is.

 

Reggelente már hűvös van, napközben is már visszaesik a hőmérséklet, ilyenkor a legjobb sétálni, kirándulni a barátokkal, a családdal. Jó a friss levegőn, a természetben, gyönyörködni a lassan őszbe átmenő környezetben, de ez csak akkor lehetséges, ha nem jelent minden lépés kínszenvedést.

Ne mondjunk le a séta öröméről ősszel sem - ehhez viszont elengedhetetlen a megfelelő kényelmi cipő is…

Ideális cipőválasztás – de hogyan?

Az ideális cipőválasztás sok mindentől függ, életkortól, egészségi állapottól, genetikai adottságoktól, ortopédiai problémáktól.

Mindenre van megoldás, segítség, tudatos választással sokat tehetünk magunkért, az egészséges, kényelmes járás öröméért.

 

A Waldlaufer német gördülő és kényelmi cipők a kompromisszummentes kényelmet biztosítják lábainknak, melyre nagy szükségünk is van.

Az életünk folyamán rengeteget gyalogolunk, ami az évek alatt komoly távolság, így érthető, hogy lábunk középkorúként már érzékeny lehet, esetleg ortopédiai problémáink is adódhatnak.

Éppen ezért fontos a jó minőségű cipő, ami jól illeszkedik, egyéni igényeket is kielégít, és nem csak esztétikus, de kényelmes is, biztosítva az egészséges, fájdalommentes járás örömét.

 

Miben mások a Waldlaufer kényelmi cipők?

Egyrészt egy speciális belső bélés biztosítja a kényelmes érzést a lábakon. Ez a kiváló minőségű bélés antibakteriális és nedvszívó. Minden Waldlaufer cipő betétje puha párnázattal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a problémás területekre plusz nyomás, terhelés kerüljön. A cipők felső része rugalmas anyagból készült, melyek jól illeszkednek a láb egyedi formájához.

Fiatalos modellek, kivehető talpbetét, mely egyedi talpbetéttel kicserélhető, ortopédiailag megfelelő sarokmagasság jellemzi, mely biztosítja a kényelmet, a fájdalommentes járást, hatékonyak a járás során kialakult ütődéssel szemben, ami kíméli az ízületeket, gerincoszlopot.

Többféle szélességből lehet választani, egyéni igényekre kitalálva.

 

 

A waldlaufer gördülő talpú cipő aktiválja a láb izomzatát, elősegíti a helyes testtartást, kíméli a hátat, ízületeket, egészségesen tartja a gerincet.

 

A gördülő talpú modellek OGYI igazolást kaptak, megvásárolhatók Egészségpénztárra is -

Kiválóan alkalmasak ortopédiai, mozgásszervi problémákra, mind például a haránt boltozat süllyedés, sarkantyú, bütyök.

 

 

Nézz körül a szigetvital webáruházban, ismerd meg a Waldlaufer modelljeit.

 

Személyes átvételi lehetőség, telefonon is rendelhető, méretegyeztetés, ingyenes házhoz szállítással.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy kis bemutató keretén belül szeretettel várok mindenkit az őszi -téli kollekció megtekintésére, tanácsadással, egy finom gyógyteával egybekötött beszélgetésre. Pontos időpont hamarosan.