Hírek, érdekességek

A gyógyászati segédeszközökről kicsit másképp!

Szűcs Ildikó
2021.09.30 10:15
A gyógyászati segédeszközökről kicsit másképp!

A gyógyászati segédeszközökről kicsit másképp!

 

Az őszi napok beköszöntével kezdetét veszi a kertben való tevékenykedés is. Ültetjük a fákat, bokrokat, a tavaszi hagymás növényeket, aktívan tevékenykedünk, amíg az időjárás engedi.

Ilyenkor azonban előfordulhat, hogy sérüléseket szenvedünk, meghúzódik a bokánk, csuklónk, megrándul a térdünk, túlterhelhetjük az ízületeinket.

Ezek a kisebb sérülések is hamarabb átvészelhetőek, ha ismerjük azokat a gyógyászati segédeszközöket, melyek tehermentesítik a sérült részeket, felgyorsítják a regenerálódást, gyógyulást, hogy az aktív napok gyorsan visszatérjenek.

 

A gyógyászati segédeszközöknek nagyon sok fajtája, csoportja van, attól függően milyen problémára keresünk megoldást, de most a személyes mozgást segítő eszközöket szeretném ajánlani.

 

Léteznek standard, ill. méretezett eszközök, melyek elasztikus anyaguknak köszönhetően természetes kényelmet, és hatékony kompressziót biztosítanak a sérült, túlterhelt ízületeknek.

 

A beépített gélpárnás változatok mind a szilikonos térd-boka szorítók védik a szalagot, a lágy szöveteket.

A szilikonos térdszorítók esetében a rögzítő védi a térdkalács csontot, oldalmerevítése stabilitást ad a térdnek, rögzíti és tehermentesíti az ízületeket a gyorsabb regenerálódás érdekében.

Légáteresztő anyagának köszönhetően kényelmes, komfortos viselet.

 

Léteznek mágneses rögzítők is, melynek egyedisége a mágnes szervezetre gyakorolt jótékony hatása, mely a sejtek gyorsabb regenerálódásában, a gyorsabb gyógyulásban nyilvánul meg.

Ismerd meg a lehetőségeket te is, ha bővebben szeretnél olvasni róluk, lásd itt.

ww.szigetvital.hu

 

https://www.szigetvital.hu/GMED-SZILIKONOS-TERSSZORITO

https://www.szigetvital.hu/FORTUNA-MAGNESES-NEO-CSUKLOROGZITO-UNI-INT-041

https://www.szigetvital.hu/FORTUNA-PREMIUM-BOKASZORITO-ELASZTIKUS-/S/M/L-INT