Cukorbetegség

Cukorbetegség

A cukorbetegség szakszerű kezelés nélkül igen súlyos következményekkel jár – ezért mindenképp javasoljuk, hogy cukorbetegség esetén rendszeresen konzultálj szakorvossal.

A gyógyszeres kezelés mellett a cukorbetegség karbantartásához nagyban hozzájárul a megfelelő diéta és a testmozgás is, és persze érdemes a természet erejében rejlő további lehetőségeket is felfedezni.

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, hanem csak olyan tápanyagok forrásai lehetnek, amelyeket érdemes kiaknáznunk.*

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft
*Az étrendkiegészítő, táplálék-kiegészítő termékekről Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!