WALDLAUFER Kényelmi cipők

 

Milyen problémára lehet megoldás a gördülőtalpú dynamic cipő?

A dinamic gördülő talpú modellek népszerűsége annak is köszönhető, hogy ortopédiai szakorvosok bevonásával készült, mely lehetővé teszi a talajon való fájdalommentes járás örömét, a talp járás közbeni átgördülésével.

Rengeteg ortopédiai, mozgásszervi probléma esetén ideális megoldás a járás megkönnyítésére, mint például a sarkantyú, haránt boltozat süllyedés, bütyök, kalapácsujj, térd-derékfájdalom, gerincprobléma.

Gerincbarát megoldás, kényelmes járás örömét biztosítja kompromisszumok nélkül.

Minek problémára lehet megoldás a kényelmi cipő?

A WALDLAUFER kényelmi cipők 4féle lábfejszélességben – a keskenytől az extra szélesig – készülnek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő fazont. A lábak egész napos kényeztetéséről a puha bőr felsőrész, páratlanul kényelmes belső kialakítás és tökéletes illeszkedés gondoskodik. A szuper könnyű légkamrás talp talp, és az egészségügyileg ideális sarokmagasság hatékonyan csillapítja a lépés közben fellépő káros ütödéseket, így megóvja az ízületeket, és kíméli a gerincoszlopot.

Milyen problémára lehet megoldás a Gonomic gördülőtalpú cipő?

A Dynamic modell továbbfejlesztett változata a Gonomic gördülőtalpú cipő, mely egy új rugalmas lábközép szenzorral rendelkezik, mely hatékonyabbá teszi a járást, és nagyobb tehermentesítést biztosít.

A sensor gyengéden stimulálja a járást ami javítja a vérkeringést, aktivizálja az izomreflexeket járás közben.

A Waldlaufer Orthotrit gördülőtalpú cipőt különösen érzékeny lábakra tervezték.

Rugalmas felsőrésze felveszi a láb formáját, ezzel ellensúlyozva a különböző ortopédiai elváltozásokból adódó problémákat

Milyen problémára lehet megoldás a kényelmi túracipő?

A tex kényelmitúracipőt könnyebb kirándulásokra, gyalogtúrákra tervezték. A teljesen vízhatlan és lélegeztető membrán megvédi a lábakat a környezeti hatásoktól.A bordázott gumitalpkiváló tapadást, és stabilítást nyújt változatos terepeken is.

A komfortos természetjárásrólrezgéscsillapító légkamrás talp gondoskodik.