Hírek, érdekességek

A visszerekről másképp!

Szűcs Ildikó
2021.06.23 10:27
A visszerekről másképp!

A visszerekről kicsit másképp!

Vannak szerencsések közöttünk, akik nem ismerik a láb dagadást, visszér problémákat, de vannak olyanok is, akik sajnos nagyon is tudják mire gondolok!

A mindennapokban sok kellemetlenséget tudnak okozni, mind a nehéz-láb érzés, lábfeszülés, fáradékonyság, „nyugtalan láb” érzés, lábgörcsök.

Sokáig a panaszmentesség is előfordulhat, de már a figyelmeztető jeleket is érdemes komolyan venni, és időben foglalkozni vele.

Milyen jelek utalhatnak rá, hogy érintettek vagyunk?

A fokozódó meleg hatására lábfáradság, feszülés, kellemetlen érzet...., hosszan tartó ülés, vagy állómunka hatására lábdagadás, „nehéz láb „ érzet. A láb elnehezülése, izomgörcsök, az első visszerek megjelenése már figyelmeztetés, hogy segítségre van szüksége a lábaknak.

A szervezetünkben az erek állapota a sok mindentől függ - egyéni adottságoktól, genetikai örökségtől, életmódtól, nemtől, életkortól, körülményektől függően sokféleképp jelentkezhet a probléma a testünkben. Figyeljünk rá, értsük meg az üzeneteit…segítsünk neki..:)

Számtalan olyan tényező -vagy esetleg rossz szokás van, amely károsítja az érfalakat és, így jelentősen hozzájárul a visszerek kialakulásához. Pedig kis odafigyeléssel az érfalakat károsító tényezők közül nagyon sok megelőzhető lenne.

Egészséges táplálkozás (zöldségek, gyümölcsök, bizonyos gyógynövények rendszeres fogyasztása)

Dohányzás elhagyása

Rendszeres testmozgás, értorna

Vitaminok fogyasztása pl. C-vitamin ami köztudottan fontos az érfalak egészségének fenntartásához.

A már kialakult visszérbetegség kezelése:

indokolt esetben a háziorvos szakorvoshoz irányítja a beteget, ahol érsebész, belgyógyász, és bőrgyógyász közreműködését egyaránt igényelheti a beteg állapota.

Kevésbé súlyos formában való megjelenésénél mi magunk is sokat tehetünk magunkért, enyhíthetők , orvosolhatóak a panaszok.

Az érfalak rugalmasságának segítése , megfelelő vitaminok, gyógynövény étrend kiegészítők rendszeres szedése , az értorna, testmozgás mind nagyon jó hatással vannak a keringésre, az erek állapotára.

Megelőzésként minden esetben érdemes érfal erősítő étrend kiegészítők, vitaminok fogyasztása, enyhébb formában jelentkező tüneteknél egy komplexebb, tudatosabb életmódváltás már indokolt.

Éljünk vele, NE VÁRJUK MEG A SÚLYOSABB TÜNETEK JELENTKEZÉSÉT

A visszerek állapota a nyári melegben fokozatosan romlik, mert az erek kitágulnak, lassul a keringés, így a tünetek erősödnek

Jellemző lehet a láb dagadása, mert a nyirok erek nem tudják megfelelően szállítani a folyadékot, a visszerek kidagadnak , fájnak.

Enyhébb esetben a megelőzést szolgáló kompressziós zoknik, harisnyák nagy segítséget tudnak adni,

A láb keringési betegségeinek kialakulását megakadályozzák, ill. késleltetik.

Súlyosabb esetben már szakorvosi javaslatra erősebb kompressziós termék javasolt rendszeres viselésre.

A megelőzés, ill enyhébb formában jelentkező tünetek kezelésében személyes tapasztalatokkal is rendelkezem, én a természet erejét választottam, a megelőzés , az állapot romlásának megakadályozását segítő lehetőségeket, nekem bevált.......TÉNYLEG VAN SEGÍTSÉG!

Az arkocaps termékek 100% természetes összetevőkből állnak.

A vörös szőlő levél (VITIVEN) rezreratrol tartalma révén javítja az érrendszer állapotát, nekem bevált, fizikailag megterhelőbb napokon, ha sokat kell állni, gyalogolni, használom a megelőzésre szolgáló kompressziós zoknit, harisnyát, így nincsenek tüneteim, jól érzem magam.

A tünetek természetes kezelése 100%-természetes összetevőkkel!

Találd meg te is a neked megfelelő megoldást az érfal erősítő étrend-kiegészítőket, gyógyászati segédeszközöket.

Tapasztald meg személyesen a természet erejét a visszerekkel szemben.

Szigetital Webshop

https://szigetvital.hu oldalon.

 

Arkocaps-Vitiven

kompressziós térdharisnya

A termékek telefonon is rendelhetőek, a szigeten ingyenes kiszállítással.

06-70-426-65-36